Εργαστήριο Αφηγηματικής Τέχνης. Εκεί όπου μύθοι, λαϊκά παραμύθια, δημοτικά ποιήματα και λογοτεχνικά έργα θα ζωντανέψουν μέσα από την αφήγηση!

Ξεκινάει εργαστήριο αφηγηματικής τέχνης στη βιβλιοθήκη του Δήμου Περιστερίου

Ο Δήμος Περιστερίου προχωρά στη δημιουργία του Εργαστηρίου Αφηγηματικής Τέχνης. Το εργαστήριο αφηγηματικής τέχνης θα έχει σαν στόχο να έρθουν μικροί και μεγάλοι σε μια πρώτη επαφή με την τέχνη της αφήγησης. Εκεί όπου μύθοι, λαϊκά παραμύθια, δημοτικά ποιήματα και λογοτεχνικά έργα θα ζωντανέψουν μέσα από την αφήγηση.

Το νέο εργαστήριο θα λειτουργήσει υπό την καθοδήγηση της καταξιωμένης αφηγήτριας Μάγδας Κοσσίδας. Είναι μέλος της ομάδας «Fahrenheit 451» και συνεργάτιδα του Μπρούνο ντε λα Σαλ, πρωτεργάτη της αναβίωσης της Αφηγηματικής Τέχνης σε ευρωπαϊκό επίπεδο και ιδρυτή του CLIO (Κέντρο Προφορικής Λογοτεχνίας της Γαλλίας).

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα πραγματοποιείται δύο φορές το μήνα. Θα είναι πάντα Τετάρτες στην αίθουσα συνεδρίων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Περιστερίου (Σκρα 62 & Αδριανουπόλεως) και ώρες 18:00 – 20:00.

Πληροφορίες – εγγραφές: Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΔΕΠΑΔΠ). Στα τηλέφωνα 2105779914 – 2105779049. Ακόμα και στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου, τηλέφωνα 2105716057- 2105715069.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Categories

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.