Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.
28 Ιαν 2018

Σεμινάριο Ναυαγοσωστικής και Πρώτων Βοηθειών στον Άλιμο

Σεμινάριο Ναυαγοσωστικής και Πρώτων Βοηθειών στον Άλιμο, Το εκπαιδευτικό αυτό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018, στις 12:00, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Αλίμου.

28 Ιανουαρίου 2018 Export to Calendar

Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου

Μαρίνα Αλίμου Ποσειδώνος 18
Άλιμος, Αττική 17455 Greece

Phone 2109813192

Website: http://www.thopaa.gr/kolimvitirio/

Export the Map

Schedule

Ιανουάριος 28 @ 12:00 - 14:00

Διοργανωτής


Δωρεάν Σεμινάριο Ναυαγοσωστικής και Πρώτων Βοηθειών στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου

Ο Δήμος Αλίμου, η Wayout Adventures, η Lifeguard Hellas και η Oceanman Greece διοργανώνουν δωρεάν σεμινάρια βασικών αρχών ναυαγοσωστικής και πρώτων βοηθειών.

Τα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότεροι λάτρεις της κολύμβησης ανακαλύπτουν τη μαγεία που κρύβει η κολύμβηση στην ανοιχτή θάλασσα. Αναζητούν αυτή τη μοναδική αίσθηση ελευθερίας που δίνει η κολύμβηση στο απέραντο γαλάζιο και την απόλυτη ταύτιση με το φυσικό περιβάλλον που επιτυγχάνεται μέσα από την ιδιαίτερη αυτή δραστηριότητα.

Ωστόσο, η καινούργια αυτή κολυμβητική τάση, μακριά από τις οριοθετημένες γραμμές των κολυμβητηρίων, πρέπει να πλαισιώνεται από τη σωστή εκπαίδευση και ενημέρωση, με στόχο την καλλιέργεια κολυμβητικής και αθλητικής παιδείας.

Η Wayout Adventures, αποσκοπώντας στην εκπαίδευση και την ενημέρωση του κοινού, διοργανώνει, σε συνεργασία με τον Δήμο Αλίμου, επιμορφωτικό δωρεάν σεμινάριο για τις βασικές αρχές ναυαγοσωστικής και πρώτων βοηθειών. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους αθλητές, όχι μόνο σε κολυμβητές, αλλά και σε τριαθλητές που συμμετέχουν σε αγώνες ανοικτής θάλασσας.

Υπεύθυνη του εκπαιδευτικού προγράμματος θα είναι η Wayout Adventures, διοργανώτρια του μεγαλύτερου διεθνή αγώνα κολύμβησης Oceanman Greece. Την εκτέλεση την έχει αναλάβει η Lifeguard Hellas, πιστοποιημένη σχολή ναυαγοσωστικής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ναυαγοσωστικής (ILSF), η οποία έχει διατελέσει υπεύθυνη ασφαλείας σε διεθνείς αγώνες, όπως το Ironman Turkey, καθώς και σε πολλούς αγώνες ανοικτής θάλασσας και τριάθλου στην Ελλάδα.

Το εκπαιδευτικό αυτό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018, στις 12:00, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Αλίμου.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes