Διονύσης Σαββόπουλος: Ο Σιδερόγιαννος

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ΚΠΙΣΝ Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα

Φέτος τα Χριστούγεννα θα παρουσιαστεί ο Σιδερόγιαννος στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Αφηγητής ο Διονύσης Σαββόπουλος. Ο Σιδερόγιαννος (The Iron John), είναι ένα απ΄τα συναρπαστικά παραμύθια που ανήκουν στη συλλογή παραμυθιών των αδερφών Γκριμ. Προκάλεσε και προκαλεί πάντα το ζωηρό ενδιαφέρον. Όχι μόνο των παραμυθάδων και του ακροατηρίου τους, αλλά και των λαογράφων, των ψυχαναλυτών και των εκπαιδευτικών.

Event Series Το Animasyros στη Στέγη

Το Animasyros στη Στέγη

Στέγη Ιδρύματος Ωνάση Λεωφόρος Συγγρού 107, Αθήνα

H Στέγη υποδέχεται το 2018 με τις καλύτερες και πιο δυνατές ταινίες του επετειακού Animasyros 10 με ένα τριήμερο εκδηλώσεων, το Animasyros στη Στέγη, από 2 έως 4 Ιανουαρίου. Η φετινή δράση περιλαμβάνει τρία BestOf προγράμματα από τον επίσημο κατάλογο του Animasyros 10 με ταινίες animation για παιδιά, εφήβους και ενήλικες, ένα εκπαιδευτικό εργαστήριο για παιδιά 8-12 ετών, αλλά και την πολυαναμενόμενη αθηναϊκή πρώτη προβολή του The Ox, παρουσία του σκηνοθέτη Γιώργου Νικόπουλου.

Τα παραµύθια των Αδελφών Γκριμ στην Τρίπολη

Μαλλιαροπούλλειο Θέατρο Τρίπολη Πλατεία Πέτρινου, Τρίπολη

Την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018 και Ώρα 6:30 µ.µ. στο Μαλλιαροπούλλειο Θέατρο Τρίπολης θα παρουσιαστούν Τα παραμύθια των αδελφών Γκρίμ.