Προβολή Ex

Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Πατησίων 47, Αθήνα

Κύκλος προβολών Την Δευτέρα πάμε σινεμά. Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 19:00 στο Ιταλικό Ινστιτούτο Αθηνών (Αίθουσα Εκδηλώσεων, Πατησίων 47), θα προβληθεί η ταινία Ex.

Παρουσίαση του κόμικ Στη γειτονιά των τετραπλεύρων

Αίθουσα Ανδρόγεω Μανόλης Καρέλλης - Πολύκεντρο Νεολαίας Δήμου Ηρακλείου Ανδρόγεω 2, Ηράκλειο

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων, οι εκδόσεις ΠΕΚ-Πυξίδα της Πόλης και το βιβλιοπωλείο Φωτόδεντρο σας προσκαλούν στην παρουσίαση του κόμικ «Στη γειτονιά των τετραπλεύρων» (Εκδόσεις ΠΕΚ-Πυξίδα της Πόλης) σε σενάριο Μαρίας Γαλάνη και εικονογράφηση Μάριου Ιωαννίδη , την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 στις 19:30 στο Πολύκεντρο Νεολαίας Δήμου Ηρακλείου, Ανδρογέω 2.

4 πιάνα, 4 πιανίστες

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ΚΠΙΣΝ Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα

Ένα πρόγραμμα που έχει ενθουσιάσει τους πιο απαιτητικούς ακροατές και έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές στην Ευρώπη έρχεται στο ΚΠΙΣΝ. Ο Γιάννης Βακαρέλης, ο Κυπριανός Κατσαρής, ο Γιώργος Λαζαρίδης και ο Αχιλλέας Γουάστωρ, τέσσερις διεθνούς φήμης πιανίστες, δίνουν άλλη πνοή σε γνωστά έργα του κλασσικού ρεπερτορίου, στο πλαίσιο της μουσικής ενότητας Cosmos, που μας προσκαλεί να εξερευνήσουμε διαφορετικά μουσικά σύμπαντα στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.