Ομορφαίνοντας το χώρο μας με μια κονσέρβα, μερικά μανταλάκια και φαντασία!

Ένα όμορφο βαζάκι με μερικά μανταλάκια και μια κονσέρβα

Όταν κάποιος θέλει να φτιάξει κάτι όμορφο δεν χρειάζεται λεφτά. Χρειάζεται φαντασία. Υπάρχουν πολλά όμορφα πράγματα να κάνει κάποιος με… σκουπίδια.

Ας υποθέσουμε ότι μόλις χρησιμοποιήσαμε μια κονσέρβα. Το λογικό είναι να την πετάξουμε. Τι θα λέγατε να την χρησιμοποιήσουμε! Ας ομορφύνουμε το χώρο μας με κάτι τρομερά απλό.

Ξεκινώντας

Αυτό που χρειαζόμαστε είναι λίγα ξύλινα μανταλάκια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και πλαστικά αλλά τα ξύλινα δείχνουν πιο όμορφα και δημιουργούν μια καλύτερη αίσθηση όταν τα ακουμπάτε. Ακόμα τα πλαστικά μπορεί να λιώσουν να θα βάλετε κερί μέσα στην κατασκευή. Αν θέλετε χρώμα, βάψτε τα. (προτιμήστε νερομπογιές για το ξύλο) Μια πολύχρωμη κατασκευή είναι συχνά καλύτερη από μια μονόχρωμη. Το όριο πάντα είναι η φαντασία.

 

κονσέρβα και μανταλάκια1

 

Έχοντας πλύνει καλά την κονσέρβα και έχοντας αφαιρέσει το χαρτί από γύρω της αρχίζουμε να γαντζώνουμε τα μανταλάκια γύρω της. Αν η ταμπέλα της είναι κολλημένη μπορείτε και αυτή να την βάψετε ή να εξαφανίσετε τα εμπορικά σήματα με μαρκαδόρους (χρησιμοποιήστε καλύτερα υαλογραφικό μαρκαδόρο).

 

κονσέρβα και μανταλάκια 2

 

Και σε λιγότερο από ένα λεπτό η κατασκευή είναι έτοιμη!

 

κονσέρβα και μανταλάκια 3

 

Όσο για τις χρήσεις της… Θέλετε να βάλετε κάποιο κερί; Κάποιο μικρό φυτό; Να γίνει μολυβοθήκη…

 

κονσέρβα και μανταλάκια 4

 

Κανείς δεν σας εμποδίζει να το χρησιμοποιήσετε όπως σας αρέσει. Και όταν το βαρεθείτε… Τα μανταλάκια θα δουλεύουν ακόμα και θα μπορέσετε χωρίς πρόβλημα να τα ξαναχρησιμοποιήσετε.

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Categories

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.