Loading Events
  • This event has passed.
26 May 2024

3ο This is Athens City Festival

3ο This is Athens City Festival, η μεγάλη γιορτή του Δήμου Αθηναίων, που φέτος εκτείνεται σε ολόκληρη την πόλη.

26 May 2024

3ο This is Athens City Festival
Το μεγάλο ανοιξιάτικο Φεστιβάλ της πόλης

3ο This is Athens City Festival, η μεγάλη γιορτή του Δήμου Αθηναίων, που φέτος εκτείνεται σε ολόκληρη την πόλη. Για περισσότερο από έναν μήνα, από την 1η Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου, το Φεστιβάλ με περισσότερες από 250 δράσεις θα επισκεφθεί όχι μόνο τα πολυσύχναστα, αλλά και τα πιο απρόσμενα σημεία της πόλης, δίνοντας «παλμό» σε όλες τις γειτονιές του Δήμου Αθηναίων.

3ο This is Athens City Festival

Δωρεάν εκδηλώσεις για 26 Μαΐου

Στον δρόμο για την Ελευθερία: Τοπόσημα του αντιδικτατορικού αγώνα στην Αθήνα της χούντας
10:00 – 12:00
Κτίριο ΣΦΕΑ, πρώην ΕΑΤ-ΕΣΑ
Πάρκο Ελευθερίας, Αθήνα

Ο ιστορικός περίπατος θέλει να αποτελέσει μια ζωντανή και βιωματική αφήγηση του αντιδικτατορικού αγώνα στην πρωτεύουσα, την περίοδο της στρατιωτικής δικτατορίας (1967-1974).

Θα μιλήσουμε για την Αθήνα της χούντας και του αντιδικτατορικού αγώνα και θα σταματήσουμε σε κύριους σταθμούς που σχετίζονται με τα γεγονότα της εποχής. Θα ξεκινήσουμε από το Πάρκο Ελευθερίας, στα παλιά κτίρια του ΕΑΤ-ΕΣΑ, εκεί όπου βρίσκονται τα γραφεία του Συλλόγου Φυλακισθέντων Εξορισθέντων Αγωνιστών (ΣΦΕΑ) 1967-1974. Ένας τόπος μαρτυρίου και ιστορικής μνήμης για τους αγωνιστές της Ελευθερίας και τις αξίες της Δημοκρατίας.

Στη συνέχεια, έξω από το Πολεμικό Μουσείο του οποίου η ανέγερση ξεκίνησε από το δικτατορικό καθεστώς, θα συζητήσουμε γενικότερα την ιδεολογική προπαγάνδα του καθεστώτος. Η επόμενη στάση του ιστορικού περιπάτου θα γίνει στην Νομική Σχολή, όπου διεξήχθη η μεγαλειώδης κατάληψη τον Φεβρουάριο του 1973, πράξη που ενίσχυσε το φοιτητικό κίνημα, θέτοντάς το ξεκάθαρα πλέον εναντίον της χούντας.

Κατόπιν, ο περίπατος θα σταθεί μπροστά από το μνημείο του Αλέκου Παναγούλη, όπου θα θυμηθούμε την ηρωική δράση του αγωνιστή-συμβόλου της αντιδικτατορικής αντίστασης,
αλλά και τα φοβερά βασανιστήρια που υπέστη. Στη συνέχεια, θα σταματήσουμε στο κτίριο της οδού Μπουμπουλίνας 18, μια στάση-φόρος τιμής στους αγωνιστές και στις αγωνίστριες
που βασανίστηκαν απάνθρωπα εκεί. Η κατάληξη του περιπάτου θα είναι στο Πολυτεχνείο, σύμβολο της εξέγερσης των φοιτητών και των φοιτητριών τον Νοέμβριο του 1973,
αποκορύφωμα του αντιδικτατορικού αγώνα και σημείο τομή για τις σχέσεις του καθεστώτος με την ελληνική κοινωνία.

Ο περίπατος θα πραγματοποιηθεί από τους Βαγγέλη Καραμανωλάκη, αν. καθηγητή Ιστορίας ΕΚΠΑ, Πρόεδρο Δ.Σ. ΑΣΚΙ και Στάθη Παυλόπουλο, Δρ. Ιστορίας, Συντονιστή Προγραμματισμού και Επιστημονικών Δράσεων ΑΣΚΙ.

Ανακαλύπτουμε την Αθήνα με ποδήλατο: Από το Πεδίο του Άρεως στον Άγιο Παντελεήμονα
10:00 – 13:00
Πλατεία Κοτζιά

Μια βόλτα με ποδήλατο στους μικρούς, άγνωστους δρόμους της Αθήνας κρύβει πολλές εκπλήξεις και μικρά μυστικά: όμορφες αυλές, πεζόδρομους, πλατείες, πάρκα, καφέ – μια σειρά από κρυμμένους θησαυρούς που μόνο με το ποδήλατο μπορείς να ανακαλύψεις.

Οι βόλτες μας στην Αθήνα ξεκινούν από το κέντρο της πόλης, από την Πλ. Κοτζιά και ακολουθούν διαδρομές που σπάνια κάνει κάποιος με το αυτοκίνητο, μέσα από δευτερεύοντες δρόμους, χωρίς κίνηση και θόρυβο.

Αποτελούν ακόμη μια απόδειξη πως, η Αθήνα, είναι μια πόλη που πρέπει να την ανακαλύψεις.

Ξεκινάμε από το γνωστό ραντεβού, στην Πλατεία Κοτζιά, απέναντι από το Δημαρχείο.

Θα κατευθυνθούμε προς τα Εξάρχεια και από κει θα καταλήξουμε στο Πεδίο του Άρεως για μια βόλτα στο μεγαλύτερο πάρκο της πόλης.

Θα κατηφορίσουμε προς τον Άγιο Παντελεήμονα και την Πλατεία Βικτωρίας πριν επιστρέψουμε μέσα από μικρούς δρόμους στην Πλατεία Κοτζιά.

Ο Mαγεμένος Kήπος: Κυνήγι θησαυρού στην όαση της Αθήνας
10:45 – 13:00
Κεντρικό Συντριβάνι
Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα

Η ομάδα Narratologies παρουσιάζει ένα υβριδικό παιχνίδι στον Εθνικό Κήπο. Οι συμμετέχοντες καλούνται να λύσουν ένα μυστήριο κατεβάζοντας ένα application στο κινητό τους, ενώ σε διάφορα σημεία του Κήπου θα τους περιμένουν και οι ίδιοι οι διοργανωτές του παιχνιδιού για να τους καθοδηγήσουν.

Το παιχνίδι εκτυλίσσεται στoν 19o αιώνα, κατά τη διάρκεια της βασιλείας του πρώτου βασιλιά της Ελλάδας, Όθωνα. Πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού είναι η σύζυγος του, βασίλισσα Αμαλία. Η Αμαλία έχει ξεκινήσει να δημιουργεί τον Βασιλικό Κήπο – σε συνεργασία με σχεδιαστές, κηπουρούς και πολεοδόμους, όταν συνειδητοποιεί πως τα λουλούδια και τα εξωτικά δέντρα που φυτεύει μαραίνονται. Σύντομα ανακαλύπτει πως ο Κήπος είναι χτισμένος πάνω από μια Ρωμαϊκή Βίλα, η οποία φέρει μαγική προστατευτική επιγραφή στην είσοδό της. Γράφει: “Ό,τι απειλήσει αυτό το οίκημα θα καταστραφεί”.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να βοηθήσουν τη βασίλισσα Αμαλία να λύσει τα μάγια, λύνοντας μια σειρά γρίφων. Στο τέλος θα ακολουθήσει ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και στέψη των νικητών.

Σημείο Συνάντησης: Κεντρικό Συντριβάνι Πλατείας Συντάγματος

Διάρκεια Δράσης: 2 ώρες

Αθηνοπεριπέτειες στο Καλλιμάρμαρο, το Ζάππειο και τον Εθνικό Κήπο
10:45 – 13:00
Παναθηναϊκό Στάδιο
Πλατεία Παναθηναϊκού Σταδίου, Αθήνα

Σε αυτή τη διαδρομή, οι “Αθηνοπεριπέτειες” θα εξερευνήσουν το Καλλιμάρμαρο Στάδιο, το Ζάππειο και τον Εθνικό Κήπο, ανακαλύπτοντας διαδραστικά την ιστορία τους, μα και τα παιχνίδια που έπαιζαν τα παιδιά στην αρχαιότητα, περιδιαβαίνοντας σημαντικά μνημεία, αρχαίες εφευρέσεις, σπάνια δέντρα, φυτά, λιμνούλες και ζώα της Μεσογείου.

Κατά τη διάρκεια του περιπάτου, οδηγός και χάρτης θα είναι το πρώτο βιβλίο της ταξιδιωτικής σειράς “Η Έλλη κι ο Ερμής ταξιδεύουν στην Ελλάδα”. Το “κυνήγι θησαυρού” των Αθηνοπεριπετειών αυτής της διαδρομής βασίζεται στις σελίδες του δεύτερου βιβλίου της ταξιδιωτικής σειράς “Η Έλλη κι ο Ερμής ταξιδεύουν στη Βόρεια Ελλάδα”.

Η διάρκεια της διαδρομής είναι περίπου 2 ώρες με στάσεις. Στον περίπατο μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από 6-11 ετών με τους συνοδούς τους.

Σημείο συνάντησης το Καλλιμάρμαρο Στάδιο, στον εξωτερικό χώρο του μνημείου, μπροστά από τις σημαίες.

Για τις κρατήσεις των θέσεων τηρείται σειρά προτεραιότητας. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο https://sofiaalexiou.gr/athinoperipeteies.

Μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 25 παιδιά ανά διαδρομή.

Πρώτο Κοιμητήριο Αθηνών: Ταφικά Μνημεία Αγωνιστών του 1821
10:45 – 13:00
Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών
Λογγίνου 3, Αθήνα

Ο αρχαιολόγος Μιχάλης Γιοχάλας πραγματοποιεί μία ξενάγηση στα μνημεία γνωστών και λιγότερο γνωστών Αγωνιστών της Ελληνικής Επανάστασης στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών.

Από την ίδρυσή του, το 1837, μέχρι σήμερα, το Α΄ Κοιμητήριο Αθηνών, πάρισο των “μνημειακών κοιμητηρίων” της υπόλοιπης Ευρώπης, αποτελεί όχι μόνο μία υπαίθρια γλυπτοθήκη αλλά και τόπο αναπαύσεως ορισμένων εκ των σημαντικοτέρων προσωπικοτήτων της νεώτερης ελληνικής ιστορίας. Μνημεία Αγωνιστών γνωστών μα και αγνώστων, οπλαρχηγών, Φιλικών, πολεμιστών-ποιητών, σπαράγματα τιμής και μνήμης, αντανακλούν τις προσδοκίες και την ψυχή μίας ολόκληρης εποχής, ενός ολοκλήρου έθνους.

Σημείο συνάντησης: είσοδος Α’ Κοιμητηρίου Αθηνών

Fired Up Athens Ceramics Fair
11:00 – 21:00
Δημοτική Αγορά Κυψέλης
Φωκίωνος Νέγρη 42, Αθήνα

Το Fired Up Athens Ceramics Fair επιστρέφει στην αγαπημένη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης.

Για τέταρτη φορά, περισσότεροι από 60 μοντέρνοι κεραμίστες από όλη την Ελλάδα, θα συναντηθούν στην Αγορά από τις 11:00 έως και τις 21:00, εκθέτοντας και διαθέτοντας επιλεγμένα κομμάτια από όλα όσα δημιουργούν.

Για εσάς που λατρεύετε την τέχνη της κεραμικής, στο διήμερο αυτό θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους δημιουργούς, να συζητήσετε για τις τεχνικές τους, την έμπνευσή τους, να ανακαλύψετε την ιστορία πίσω από το κάθε αντικείμενο και γιατί όχι, να δώσετε την δική σας προσωπική παραγγελία!

Μία εκδήλωση που έχει καθιερωθεί πια ως ένα σταθερό ραντεβού ανάμεσα σε κεραμίστες/κεραμίστριες και ένα κοινό το οποίο αγαπάει τα χειροποίητα αντικείμενα και επιλέγει να γεμίσει το σπίτι του και τη ζωή του με αυτά είτε διακοσμητικά είτε χρηστικά είτε και τα δύο.

Αυτή τη φορά, θα πραγματοποιηθούν και δύο παράλληλες δράσεις, ώστε να γνωριστείτε καλύτερο με το υλικό γύρω από το οποίο περιστρέφεται το ενδιαφέρον όλων, ο πηλός!

Το Σάββατο 25 Μαΐου, από τις 12:00 έως τις 18:00, θα έχετε την ευκαιρία μικροί και μεγάλοι να πειραματιστείτε με τον τροχό του αγγειοπλάστη.
Την Κυριακή 26 Μαΐου, από τις 12:00 έως τις 15:00, ο κεραμίστας Θεόδωρος Γαλιγαλίδης με 35αετή εμπειρία στην όπτηση κεραμικών με εναλλακτικούς τρόπους θα μυήσει τους ενδιαφερόμενους στην παλιά γιαπωνέζικη τεχνική ψησίματος κεραμικών Raku με μια ζωντανή επίδειξη.

Σας περιμένουμε για να γνωρίσετε από κοντά τους δημιουργούς, τα έργα τους και φυσικά για να λάβετε μέρος στις δράσεις μας.

Oικογενειακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα: Οι επιγραφές μας αποκαλύπτουν μυστικά
11:00 – 12:30
Εβραϊκό Μουσείο της Ελλάδος
Νίκης 39, Αθήνα

Το οικογενειακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Οι επιγραφές μας αποκαλύπτουν μυστικά” πραγματοποιείται στο Εβραϊκό Μουσείο της Ελλάδος και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 8 έως 14 ετών. Στόχος του είναι να κατανοήσουν οι μαθητές τη χρήση των αρχαίων επιγραφών, να εξοικειωθούν με τα υλικά και τα εργαλεία γραφής που ο άνθρωπος χρησιμοποιούσε και χρησιμοποιεί σε διαφορετικές περιστάσεις, αλλά και να αντιληφθούν την έννοια των συμβόλων.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει δραστηριότητες με χάρτες, παιχνίδια με κάρτες και κύβους κ.α. Με τη συμμετοχή τους τα παιδιά θα μάθουν πληροφορίες αλλά και ιστορίες που αποκαλύπτουν οι επιγραφές.

Ιχνηλατώντας την Αθήνα των Φιλελλήνων
11:00 – 13:00
Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου
Φιλελλήνων 27, Αθήνα

Το Μουσείο Φιλελληνισμού συμμετέχει και φέτος στο This is Athens – City Festival, και σας προσκαλεί να ανακαλύψουμε τους φιλέλληνες του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.

Ένας περίπατος με ξενάγηση στα πλέον εμβληματικά μνημεία και αρχιτεκτονήματα της συνοικίας της Πλάκας. Καθ’ όλη τη διάρκεια των περιπάτων, οι συμμετέχοντες θα φορούν ακουστικά για την καλύτερη παρακολούθηση της ξενάγησης που θα πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο.

Στο πλαίσιο της επετείου των 200 χρόνων από τον θάνατο του Λόρδου Βύρωνα και τον χαρακτηρισμό του τρέχοντος έτους ως “2024, Έτος Λόρδου Βύρωνος και Φιλελληνισμού”, η Βουλή των Ελλήνων συνεργάζεται με το Μουσείο Φιλελληνισμού παρουσιάζοντας την έκθεση “Αντικρίζοντας την Ελευθερία με το βλέμμα του Βύρωνα”.

Αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες στο This is Athens – City Festival 2024, σε συνέχεια του περιπάτου της, προσφέρεται ειδική ξενάγηση στην έκθεση στο Μέγαρο της Βουλής, προτού αυτή ανοίξει στο κοινό. Η ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί από τον επιμελητή της έκθεσης και έφορο της Συλλογής Έργων Τέχνης της Βουλής, Δρ. Θοδωρή Κουτσογιάννη.

Απαραίτητη ηλεκτρονική κράτηση στο email του Μουσείου Φιλελληνισμού info@phmus.org

Για την είσοδο στην έκθεση στη Βουλή των Ελλήνων είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Σημείο συνάντησης και εκκίνησης: Αγγλικανικός Ναός Αγ. Παύλου

Φτιάχνουμε συλλεκτική κονκάρδα στο μουσείο!
11:30 – 12:30
Ελληνικό Παιδικό Μουσείο
Βασιλέως Γεωργίου Β 19, Αθήνα

Στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας ανοίγει το εργαστήρι κονκάρδας με θέμα το Μουσείο.

Οι επισκέπτες θα μπορέσουν να εμπνευστούν από τα εκθέματα και τις συλλογές για να δημιουργήσουν υπέροχες κονκάρδες.

Το εργαστήρι απευθύνεται σε οικογένειες με παιδιά ηλικίας 4-12 ετών.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο + 30 210 3312995 – Τρίτη έως Παρασκευή 09:00-15:00

Ξενάγηση στην έκθεση “Από τη Μεγάλη… στη Σύγχρονη Ελλάδα: Οι Πρόσφυγες”
12:00
Εθνικό Ιστορικό Μουσείο
Σταδίου 13, Αθήνα

ο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο συμμετέχει και φέτος στο This is Athens – City Festival με τη διεξαγωγή ξεναγήσεων στην περιοδική του έκθεση με τίτλο “Από τη Μεγάλη… στη Σύγχρονη Ελλάδα (Μέρος Β΄): Οι Πρόσφυγες”.

Στόχος της έκθεσης είναι η όσο το δυνατόν πληρέστερη παρουσίαση του προσφυγικού φαινομένου, μέσα από τα ζητήματα που απασχόλησαν διαχρονικά τους ανθρώπους που βρέθηκαν στη δεινή θέση να εγκαταλείψουν τις πατρογονικές τους εστίες. Μέσα από ανθρώπινες ιστορίες φωτίζονται διάφορες πτυχές του θέματος, όπως η αναγκαστική φυγή, οι δυσκολίες της μετακίνησης, η υποδοχή, η εγκατάσταση, η διαχείριση του τραύματος, η ενσωμάτωση στη νέα πατρίδα, η μνήμη.

Στην έκθεση παρουσιάζονται φωτογραφικά τεκμήρια, ιστορικά έγγραφα και αντικείμενα από τις συλλογές του Μουσείου και από λοιπούς συνεργαζόμενους φορείς, πλαισιωμένα από μαρτυρίες, αποσπάσματα πηγών και δημοσιεύματα του Τύπου, καθώς και πρωτότυπα video-animation.

Κρατήσεις στα τηλέφωνα του μουσείου +30 210 3237617, +30 210 3237315, +30 210 3222266 (εσωτ. 109, κ. Άννα Κάνδια) και ηλεκτρονικά στο e-mail: akandia@nhmuseum.gr

Full Circle pres. &ME
17:30 – 22:30
Πεζόδρομος Ερμού
Πλατεία Αγίων Ασωμάτων, Αθήνα

To Full Circle, θέλοντας να ανταποδώσει την αγάπη του κόσμου ετοιμάζει στον πεζόδρομο της Ερμού μια πραγματική γιορτή που προορίζεται να αφήσει εποχή, με καλεσμένο τον &ME, τον άνθρωπο πίσω από μερικές από τις μεγαλύτερες χορευτικές επιτυχίες της παγκόσμιας ηλεκτρονικής μουσικής των τελευταίων ετών.

Θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει την είσοδο του &ME στον κόσμο της House και Techno κάπως απρόσμενη, και αυτό οφείλεται στη σεμνότητά του που ήδη αποτυπώνεται στο ψευδώνυμό του.

Ο ίδιος είναι ιδρυτικό μέλος της Keinemusik με παρουσία στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου, όπως Coachella, Burning Man και Awakenings.

Μέσα από τα ενθουσιώδη του sets, καταφέρνει να συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τη soulful πλευρά της Ηouse μουσικής με αυτήν της Τechno. Η DIY προσέγγισή του στα πράγματα, η χαλαρή του στάση, η φήμη του ως ταλαντούχος παραγωγός και εξαιρετικός DJ και η ικανότητά του να δημιουργεί καινοτόμες παραγωγές τον κάνουν μία από τις πιο μοναδικές και πρωτότυπες φιγούρες στον χώρο.

Διαδρομές στη βυζαντινή και οθωμανική Αθήνα
17:45 – 20:00
Εκκλησία Καπνικαρέας
Πλατεία Καπνικαρέας, Αθήνα

Η θεματική περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, εστιάζει σε σημαντικά και χαρακτηριστικά μνημεία της Βυζαντινής και Οθωμανικής Αθήνας και επιχειρεί να ανασυστήσει την ιστορία της πόλης στις αντίστοιχες ιστορικές περιόδους, αλλά και να αφηγηθεί ιστορίες για πρόσωπα, θεσμούς και πρακτικές των ίδιων εποχών.

Η περιήγηση θα πραγματοποιηθεί από την ιστορικό – εκπαιδευτικό Τόνια Καφετζάκη, που ασχολείται, μεταξύ άλλων, με την ιστορία της Αθήνας. Θα ξεκινήσει από την Πλατεία Καπνικαρέας και θα κάνει στάσεις σε σημαντικά σημεία της Βυζαντινής και Οθωμανικής Αθήνας.

Διάρκεια: περίπου 2 ώρες

Στα χνάρια του Πικιώνη: “Θραυσματικές” αφηγήσεις και αναζητήσεις με θέα, στους Δυτικούς Λόφους της Αθήνας
17:50 – 20:00
Πάρκινγκ Εστιατορίου Διόνυσος
Ροβέρτου Γκάλι 43, Αθήνα

Η αρχαιολόγος Λίλα Πατσιάδου πραγματοποιεί έναν περίπατο στους δυτικούς λόφους του Φιλοπάππου και της Πνύκας, ακολουθώντας τα έργα του σπουδαίου αρχιτέκτονα Δημήτρη Πικιώνη.

Οι δυτικοί λόφοι, πνιγμένοι στο πράσινο και γεμάτοι μισοκρυμμένα κατάλοιπα και ίχνη της αρχαίας κατοίκησης, άσκησαν τέτοια γοητεία στους περιηγητές, ώστε μίλησαν για την “πόλη των βράχων”. Ιερά, κατοικίες, εργαστήρια, δημόσια κτίρια, δρόμοι, αγωγοί ύδρευσης, αινιγματικά μνημεία και ανεπαίσθητα χαράγματα αφηγούνται ιστορίες της πόλης παμπάλαιες.

Τίποτε δε θα ήταν το ίδιο εδώ χωρίς το δημιουργικό άγγιγμα του Δημήτρη Πικιώνη, που έβαλε την περιοχή στον χάρτη συνδέοντάς την οργανικά με τον Βράχο της Ακρόπολης. Με αφετηρία τις “Φυλακές του Σωκράτους” και κατάληξη την Πνύκα, θα χαράξουμε την προσωπική μας διαδρομή αναστοχασμού στα χνάρια του σπουδαίου αρχιτέκτονα, με στόχο να αποκωδικοποιήσουμε τη μοναδική “μορφοπλαστική” του γλώσσα!

Σημείο συνάντησης: Πάρκινγκ Εστιατορίου Διόνυσος

Σχεδία Home Street Party
19:00 – 23:00
Σχεδία Home
Νικίου & Κολοκοτρώνη, Αθήνα

Η Σχεδία, το πρώτο περιοδικό δρόμου της πόλης, βγαίνει στον πεζόδρομο του Σχεδία Home και γιορτάζει 11 γεμάτα χρόνια δράσεων για καλό σκοπό, συμμετέχοντας στο This Is Athens – City Festival, τη μεγάλη γιορτή της πόλης, από τον Δήμο Αθηναίων.

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές του ελληνικού ραδιοφώνου αλλά και κορυφαία dj, η Εύη Σιδηροπούλου του Best 92.6 μαζί με τον Hercules KR, αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν το ιδανικό μουσικό μίγμα, για ένα απόγευμα γεμάτο κέφι, χαμόγελα, πολύ χορό και τις καλύτερες μουσικές επιλογές για την περίσταση. .

Από αργά το απόγευμα έως αργά το βράδυ όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον πεζόδρομο της Νικίου και ένα κεφάτο street party για μικρούς και μεγάλους.

Το “Σχεδία home” σας περιμένει για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τον ερχομό του καλοκαιριού στην υπέροχη πόλη μας!

Για Κρατήσεις  σε όλες τις εκδηλώσεις δείτε την επίσημη σελίδα ΕΔΩ

Δείτε περισσότερα για το 3ο This is Athens City Festival ΕΔΩ