Loading Events
30 Sep 2023

Όλος ο κόσμος σε μια Βιβλιοθήκη στο Μαρούσι

Τα εκπαιδευτικά εργαστήρια διοργανώνονται κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία, με ελεύθερη και δωρεάν συμμετοχή για τους μικρούς φίλους του Μουσείου

30 September 2023

Όλος ο κόσμος σε μια Βιβλιοθήκη

Εκπαιδευτικά εργαστήρια για παιδιά ηλικίας 6 -12 ετών διοργανώνει η Βορέειος Βιβλιοθήκη του Δήμου Αμαρουσίου, με στόχο την ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας στα παιδιά και της γνωριμίας τους με τη Βορέειο Βιβλιοθήκη.

Τα εκπαιδευτικά εργαστήρια διοργανώνονται κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία, με ελεύθερη και δωρεάν συμμετοχή για τους μικρούς φίλους του Μουσείου, που έχουν την ευκαιρία μέσα από βιωματικά ομαδικά παιχνίδια και κατασκευές, να καλλιεργήσουν τη φαντασία τους και τη δημιουργικότητά τους και να αποκτήσουν περιβαλλοντική συνείδηση για την προστασία του πλανήτη μας.

Τα εκπαιδευτικά Εργαστήρια για παιδιά θα πραγματοποιηθούν από το Μάιο έως το Δεκέμβριο του 2023, σε συνεργασία με το Εργαστήρι Σχεδιασμού και Υλοποίησης Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων «Βιώνω – Μαθαίνω – Δημιουργώ», με υπεύθυνη την κα Δάφνη Ποντικού.

Το πρόγραμμα των Εργαστηρίων έχει ως εξής:

Σάββατο 27 Μαΐου, ώρα 12:00
Θέμα: «Όλος ο κόσμος σε μια Βιβλιοθήκη».

Σάββατο 10 Ιουνίου, ώρα 12:00,
Θέμα: «Ενέργεια: 5 τρόποι να σώσεις τον πλανήτη».

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, ώρα 12:00,
Θέμα: «Η βιοποικιλότητα του πλανήτη μέσα από τα παραμύθια».

Σάββατο 25 Νοεμβρίου, ώρα:12:00,
Θέμα: «Παραμυθοδημιουργίες»

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, ώρα 12:00,
Θέμα: «Όλος ο κόσμος σε μια Βιβλιοθήκη Christmas Editor”

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, ώρα 12:00,
Θέμα: «Παραμυθοδημιουργίες Christmas Editor”

Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή των παιδιών στα Εργαστήρια τηλεφωνικώς στη Βορέειο Βιβλιοθήκη. Τηλέφωνο επικοινωνίας 210-61.47.181 .

Όλος ο κόσμος σε μια Βιβλιοθήκη