Loading Events
  • This event has passed.
13 Jul 2024

Δημήτρης Μητσοτάκης στο Φεστιβάλ Ρεματιάς

Φεστιβάλ Ρεματιάς 2024 Όπως κάθε χρόνο, απο τη σκηνή της Ρεματιάς θα περάσουν καταξιωμένοι καλλιτέχνες και θα παιχτούν σημαντικές παραστάσεις

13 July 2024

Φεστιβάλ Ρεματιάς – Νύχτες Αλληλεγγύης 2024

Ξεκινά στις 2 Ιουλίου η μεγαλύτερη γιορτή της πόλης, το Φεστιβάλ Ρεματιάς – Νύχτες Αλληλεγγύης 2024 του Δήμου Χαλανδρίου που θα διαρκέσει έως τις 29 Σεπτεμβρίου, γεμίζοντας το καλοκαίρι με ένα ακόμη πλούσιο πρόγραμμα, ξεχωριστών ποιοτικών εκδηλώσεων από όλες τις παραστατικές τέχνες.

Οι περισσότερες εκδηλώσεις είναι και φέτος με ελεύθερη είσοδο. Οι θεατές, χρειάζεται μόνο να κάνουν δωρεάν ηλεκτρονική κράτηση μέσω του more.com ενώ το Φεστιβάλ με χαρά θα δεχτεί και φέτος τη συνεισφορά τους σε τρόφιμα, φάρμακα κι άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Χαλανδρίου.

Όπως κάθε χρόνο, απο τη σκηνή της Ρεματιάς θα περάσουν καταξιωμένοι καλλιτέχνες και θα παιχτούν σημαντικές παραστάσεις ενώ δεν λείπουν τα ειδικά αφιερώματα σε μεγάλους έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Μίμης Πλέσσας αλλά και ο Πάνος Γαβαλάς.

Σάββατο 13 Ιουλίου 2024​
Δημήτρης Μητσοτάκης & οι “112” ​

Δεκατρία άλμπουμ, τραγούδια-σταθμοί, Ενδελέχεια, προσωπική διαδρομή, πλήθος ψηφιακών singles, πολυποίκιλες συνεργασίες και αλληλεπιδράσεις, γραπτά, στίχοι, ιστορίες, παρεμβάσεις, θρυλικά 90s – σκληρά 20s. Τριάντα χρόνια αδιαπράγματευτης και ασυμβίβαστης πορείας, ένα ακόμα ταξίδι που τον φέρνει στη σκηνή για μια συναυλία-γιορτή. Ένας από τους πλέον σημαντικούς παραγωγικούς και ακέραιους εκφραστές της σύγχρονης μουσικής σκηνής.

Ο συνθέτης, στιχουργός και συγγραφέας Δημήτρης Μητσοτάκης, ευρύτερα γνωστός από το συγκρότημα «Ενδελέχεια», που υπήρξε ένα από τα επιδραστικότερα αλλά και δημοφιλέστερα σχήματα της δεκαετίας του ’90, αλλά και ως ένας από τους μεγαλύτερους ροκ στιχουργούς και τραγουδοποιούς της γενιάς του, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα βασισμένο στην 30ετή δημιουργική του πορεία. Με 14 δισκογραφικά άλμπουμ και αρκετές ανεξάρτητες διαδικτυακές κυκλοφορίες στο ενεργητικό του, ξεκινώντας από την εποχή των “Βουτιά από ψηλά”, “Δεν είμαι αυτός που θες”, “Τι τραγούδι να σου πω”, “Διαμαντένια προβλήτα”, περνάει μέσα από τις νεότερες αναζητήσεις των Ευδαιμονικών “Αν” και “Ρώτα” και φτάνει στη σημερινή προσωπική του διαδρομή που εκφράζεται με τα νέα του ψηφιακά σινγκλ, για τα οποία συνεργάστηκε με σπουδαίους σύγχρονους ερμηνευτές και μουσικούς (Μάρθα Φριντζήλα, Γιάννης Χαρούλης, Βιολέτα Ίκαρη, Σαββέρια Μαργιολά, Κάισαρας Κίνης, Θραξ Πανκς, Αυγερινή Γάτση) που θα ακούσετε στο κανάλι του https://www.youtube.com/channel/UCcezSFbGjsPhCoDuvzgFMYA και συμπεριλαμβάνονται στα δύο πρόσφατα CD που κυκλοφορούν από τον Μετρονόμο (Δεν χωράμε όλοι 2020, Αθιβολή 2023).

​Συνοδοιπόροι στο μουσικό ταξίδι είναι οι 112. Μία μουσική κολεκτίβα με σπουδαίους μουσικούς, όπως: Οδυσσέας Τζιρίτας, Δημήτρης Κοσκινάς, Παντελής Πέτρου, Νίκος Χριστόπουλος, Αλέξανδρος Γαβράς, Κυριάκος Πέτρου, Ελένη Φουρλάνου. Μας προσκαλούν σε μια βραδιά γεμάτη από την ελληνικές ροκ, και όχι μόνο, μελωδίες που εδώ και δυο δεκαετίες ντύνουν τους ξεχωριστούς άλλοτε λυρικούς και άλλοτε καυστικούς του στίχους. Το πρόγραμμα συμπληρώνουν αγαπημένες διασκευές από το ευρύτερο φάσμα του ελληνικού τραγουδιού.

Το σχήμα των 112:
Οδυσσέας Τζιρίτας: κιθάρα
Δημήτρης Κοσκινάς: Κιθάρα
Παντελής Πέτρου: μπάσο
Ελένη Φουρλάνου: Γκάιντα/ κλαρινέτο
Νίκος Χριστόπουλος: τύμπανα
Οργάνωση παραγωγής: Γάιδαρος-donkey production

Ώρα Έναρξης: 21:00
​ΚΡΑΤΗΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ (ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ) ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ www.more.com/gr/