Ποδόσφαιρο για παιδιά στη Νέα Σμύρνη Η συμμετοχή είναι δωρεάν για Δημότες – Κατοίκους Νέας Σμύρνης και ισχύει για περιορισμένο αριθμό παιδιών.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Διονύσιος Κονιδάρης και η Διεύθυνση Αθλητισμού σας ενημερώνουν ότι ξεκινούν στο Δήμο μας οι εγγραφές για το Ποδόσφαιρο για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών. Οι εγγραφές θα διαρκέσουν από 06/10/23 έως και 14/10/23. Η συμμετοχή είναι δωρεάν για Δημότες – Κατοίκους Νέας Σμύρνης και ισχύει για περιορισμένο αριθμό παιδιών. Η προτεραιότητα θα καθοριστεί με οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια καθώς και με την σειρά εγγραφής.Το πρόγραμμα του Ποδοσφαίρου (5Χ5) γίνεται σε συνεργασία με τους τοπικούς συλλόγους του Δήμου μας.

Ποδόσφαιρο για παιδιά

Μαζί με την κατάθεση της αίτησης (ηλεκτρονικά στο κεντρικό πρωτόκολλο του Δήμου: prwtokollo@neasmyrni.gr) είναι απαραίτητη και η κατάθεση ΟΛΩΝ των παρακάτω απαιτούμενων δικαιολογητικών, προκειμένου να ληφθεί υπόψη η σειρά προτεραιότητας:
α) πρόσφατη βεβαίωση ιατρού καρδιολόγου ή παιδιάτρου
β) πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή απόδειξη ΔΕΚΟ (από τα οποία να προκύπτει η δημοτικότητα ή η κατοικία, αντίστοιχα) και
γ) εκκαθαριστικό φορολογικής δήλωσης οικονομικού έτους 2022
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 2132025968, 969, 970, 994.

Ποδόσφαιρο για παιδιά στη Νέα Σμύρνη

Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Νέας Σμύρνης

Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.) “Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Νέας Σμύρνης” έχει σκοπό να προάγει τον πολιτισμό, να διευκολύνει στη διάδοσή του και να τοποθετεί στο προσκήνιο της ανησυχίες της κοινωνίας.

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός συναλλάσσεται και συζητά με την καλλιτεχνική κοινότητα, υποστηρίζει εμπράκτως τους νέους δημιουργούς και τιμά με συνέπεια το καλλιτεχνικό παρελθόν της χώρας. Με ποικίλες δράσεις και ποιοτικά προγράμματα που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ηλικίες και προτιμήσεις, φροντίζει να συγκινεί, να ευαισθητοποιεί, να προβληματίζει και να φέρνει το χαμόγελο σε ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Νέας Σμύρνης παρουσιάζει κάθε χρόνο μία σειρά από πολιτιστικές εκδηλώσεις και δράσεις οι οποίες καλύπτουν όλο το φάσμα των καλλιτεχνικών προτιμήσεων των συμπολιτών μας. Επίσης διαθέτει ένα μεγάλο εύρος από επιμορφωτικά τμήματα και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, που λειτουργούν κατά τη διάρκεια της εκάστοτε ακαδημαϊκής χρονιάς.

Σημαντικό στοιχείο της δράσης του Πολιτιστικού Οργανισμού είναι η διαρκής προσπάθεια ανάδειξης της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Νέας Σμύρνης ως τόπου συνάντησης του παλιού και του νέου, της ιστορίας και της εξέλιξης.

Ο στόχος όλης αυτής της προσπάθειας είναι να έχει τη δυνατότητα ο εκάστοτε πολίτης της Νέας Σμύρνης να συμμετέχει και να γίνεται κοινωνός σε όλες τις δραστηριότητες του Πολιτιστικού Οργανισμού, γνωρίζοντας την κληρονομιά του, την ιστορία της πόλης του, με απόλυτο σεβασμό στα γεγονότα που έχουν λάβει χώρα ανά τους αιώνες στη Νέα Σμύρνη. Ο κάθε πολίτης έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει ως δημιουργός και ως δέκτης μιας σειράς από πολιτιστικές καινοτομίες.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.