Μη σταματάς να ονειρεύεσαι

Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων Ακαδημίας 50, Αθήνα, Αττική, Greece

Πρόσκληση στην εκδήλωση απονομής των βραβείων του 9ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Λογοτεχνικής Έκφρασης Εφήβων και Νέων 2023 Με μεγάλη μας χαρά σας καλούμε στην εκδήλωση απονομής των βραβείων του 9ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Λογοτεχνικής Έκφρασης Εφήβων και Νέων 2023, της Λογοτεχνικής Συντροφιάς του Δήμου Βύρωνα και στην παρουσίαση του βιβλίου μας με τίτλο ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ. …

5ο Φεστιβάλ Αφήγησης – Λήξη

Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων Ακαδημίας 50, Αθήνα, Αττική, Greece

Το 5ο Φεστιβάλ Αφήγησης εμπνέεται από την Παγκόσμια Ημέρα Αφήγησης στις 20 Μαρτίου, στην οποία και είναι αφιερωμένο. Για οκτώ μέρες η Αθήνα μετατρέπεται σε ένα γαϊτανάκι πολιτιστικών δραστηριοτήτων με προφορικές αφηγήσεις για παιδικό και ενήλικο ακροατήριο, επιστημονική ημερίδα, προβολές ταινιών και τιμητικές εκδηλώσεις με κεντρικό άξονα τις ιστορήσεις.

Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων

Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων Ακαδημίας 50, Αθήνα, Αττική, Greece

Στο όνομα της ειρήνης , ας γιορτάσουμε! Έχουμε διαμορφώσει κατάλληλα έναν υπαίθριο χώρο όπου θα οργανωθούν ποικίλες δραστηριότητες πολλαπλών ενδιαφερόντων! Στις 21 Σεπτεμβρίου στην αυλή της Europe Direct (Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων), μπορούμε όλοι να συγκεντρωθούμε και να δοκιμάσουμε διαφορετικές σαλάτες, να ακούσουμε πολυπολιτισμική μουσική, να ανακαλύψουμε φωτογραφικές εκθέσεις και να κάνουμε δραστηριότητες για παιδιά, στέλνοντας έτσι τα δικά μας θετικά μηνύματα στον κόσμο, δίνοντας ελπίδα για την απουσία του πολέμου και της βίας.