Loading Events
  • This event has passed.
Event Series Event Series: Η τρελή του Σαγιό
31 Mar 2018

Η τρελή του Σαγιό

Η Τρελή του Σαγιό του Jean Giraudoux – Η Ωρελί, η τρελή του Σαγιό, ενσάρκωση της ανεπιτήδευτης, ρομαντικής και αλαφροΐσκιωτης φύσης, μαθαίνει το σχέδιο μιας ομάδας κυνικών επιχειρηματιών, που σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν το υπέδαφος του Παρισιού με στόχο να πλουτίσουν από το πετρέλαιο που φημολογείται ότι κρύβεται σε αυτό. Η Ωρελί κινητοποιεί όλους τους φίλους της, που, όπως κι εκείνη, αντιστέκονται στην εξουσία του χρήματος, και στήνει μια παγίδα στους εχθρούς της, μέσα στην οποία τους οδηγεί και τους καταστρέφει, καθώς αυτοί είναι τυφλωμένοι από την απληστία τους.

31 March 2018

Παράσταση Η τρελή του Σαγιό Στο δημοτικό θέατρο Πεύκης

Η Θεατρική Ομάδα της Ελληνογαλλικής Σχολής Άγιος Ιωσήφ, στα πλαίσια του προγράμματος «ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ», παρουσιάζει φέτος την κωμωδία «Η Τρελή του Σαγιό» του Jean Giraudoux. Οι παραστάσεις θα δοθούν την Παρασκευή 30 και Σάββατο 31 Μαρτίου στο Δημοτικό θέατρο Πεύκης με ελεύθερη είσοδο.

Πρόκειται για ένα έργο που υμνεί την ποίηση και την ελεύθερη ζωή. Σατιρίζει την τυραννία που επιβάλει το χρήμα και, με όπλο το καυστικό και σπινθηροβόλο χιούμορ της, γκρεμίζει συθέμελα τον κόσμο της απάτης και του συμφέροντος που μας περιβάλλει.

Η τρελή του Σαγιό

Η Ωρελί, η τρελή του Σαγιό, ενσάρκωση της ανεπιτήδευτης, ρομαντικής και αλαφροΐσκιωτης φύσης, μαθαίνει το σχέδιο μιας ομάδας κυνικών επιχειρηματιών, που σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν το υπέδαφος του Παρισιού με στόχο να πλουτίσουν από το πετρέλαιο που φημολογείται ότι κρύβεται σε αυτό. Η Ωρελί κινητοποιεί όλους τους φίλους της, που, όπως κι εκείνη, αντιστέκονται στην εξουσία του χρήματος, και στήνει μια παγίδα στους εχθρούς της, μέσα στην οποία τους οδηγεί και τους καταστρέφει, καθώς αυτοί είναι τυφλωμένοι από την απληστία τους.

Είσοδος Ελεύθερη

Ως προαιρετικό «εισιτήριο αγάπης» μπορείτε να προσκομίσετε παιδικά τρόφιμα (μπισκότα, κρουασάν, μαρμελάδες, πραλίνες) σε συσκευασίες, καθώς και τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση του Παιδικού Σταθμού & του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας & Φιλαδέλφειας. Τα είδη θα παραδίδονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κατά την είσοδό σας στο θέατρο.

 

 

Η Τρελή του Σαγιό του Jean Giraudoux