Ongoing

Έκθεση HellCon 2018 για επιτραπέζια παιχνίδια

Ξενοδοχείο Στράτος Βασιλικός Μιχαλακοπούλου 114, Αθήνα

Η πρώτη HellCon ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες της για να υποδεχτεί όσους αγαπάνε και θέλουν να γνωρίσουν  το χόμπι των επιτραπέζιων παιχνιδιών, στις 14 και 15 Απριλίου 2018, στο Ξενοδοχείο Στράτος Βασιλικός.

Μία βραδιά για μία Ζωή

Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Πειραιώς 256, Άγιος Ιωάννης Ρέντης

Στις 14 Απριλίου θα γίνει πράξη μια προσπάθεια αλληλεγγύης για να καλυφθούν τα ιατρικά έξοδα του Χρήστου Ζυγομαλά (γλύπτη, μουσικού, ποιητή) ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο θα πρέπει να καταπολεμηθεί άμεσα.

Φεστιβάλ των δύο Πολιτισμών

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων Πειραιώς 100, Γκάζι, Αθήνα

Φεστιβάλ των δύο Πολιτισμών Ελλάδα – Ιταλία Από 13 έως 16 Απριλίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Ο Καραγκιόζης στη Σελήνη

Συνεργατικό Καφενείο στην Ακαδημία Πλάτωνος Μοναστηρίου 140 & Τηλεφάνους, Αθήνα

Ένας τρελοεπιστήμονας ψάχνει εθελοντές για να ταξιδέψουν στη σελήνη. Στον πυραύλο μπαίνει ο Καραγκόζης και η παρέα του. Μόλις φτάσουν στον προορισμό τους, συναντούν την αρχόντισσα Σελήνη με την οποία είναι ερωτευμένη ο πολεμοχαρής Άρης. Η Σελήνη όμως δεν τον θέλει και ζητάει τη βοήθεια του Καραγκιόζη. Ο Καραγκιόζης με τον Πλούτωνα, πατέρα της Σελήνης, θα εναντιωθούν στον Άρη

Προβολή Καλή Συκιά – Κομμένο Άρτας

Πολυχώρος Αλέξα - Τέχνη Πόλης Ζωγράφου Γ Ορεινής Ταξιαρχίας, Ζωγράφος

Δυο αποκαλυπτικά ντοκουμέντα της θηριωδίας στην Καλή Συκιά και στο Κομμένο Άρτας. Το άγνωστο αποκρουστικό πρόσωπο της βαρβαρότητας των Γερμανών ναζί στη διάρκεια της κυριαρχίας τους.

Στέφανος Ανδρεάδης – Flying Jazz Quartet

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ΚΠΙΣΝ Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα

Οι Flying Jazz του κιθαρίστα, συνθέτη και καθηγητή του Ιονίου Πανεπιστημίου, Στέφανου Ανδρεάδη, έρχονται στο ΚΠΙΣΝ, καλεσμένοι της σειράς συναυλιών, Jazz Διαχρονίες, μετά και την κυκλοφορίας του δεύτερου άλμπουμ τους, To Eternity.