Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού

Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού Όθωνος-Αμαλίας 129, Σπάρτη

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου, προβάλλει αξιόλογα ντοκιμαντέρ της διοργάνωσης, από την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου έως και το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, στη Σπάρτη.

Παραμύθι χωρίς όνομα στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης

Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης Δημητσάνα Επαρχιακή οδός Κάτω Δαβιάς, Δημητσάνα

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) παρουσιάζει την παιδική θεατρική παράσταση «Παραμύθι χωρίς όνομα», την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου (ώρες 11:00 & 18:00 για σχολικές ομάδες και γενικό κοινό αντίστοιχα), στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, στη Δημητσάνα.

Global Game Jam 2018 Αθήνα – Πάτρα – Καστοριά

Διπλάρειος Σχολή Αθήνα Πλατεία Θεάτρου 3, Αθήνα

Το «Global Game Jam» είναι το μεγαλύτερο game jam που γίνεται σε φυσικό χώρο. Το επιτυγχάνει αυτό συντονίζοντας την διοργάνωση μικρότερων events ταυτόχρονα σε πολλές τοποθεσίες ανά τον κόσμο επιβεβαιώνοντας έτσι το όνομά του. 

Κινηματογραφικές Βραδιές από το Δήμο Βύρωνα

Κινηματογράφος Νέα Ελβετία Ελβετίας 34 & Σεβαστείας, Βύρωνας

Οι ταινίες θα προβληθούν στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία» (Ν. Ελβετίας 34 & Σεβαστείας) με ώρα προβολής 8.00 μ.μ. και είσοδο ελεύθερη.

Προβολή Look who’s back

Ιατρική Σχολή Αθηνών Μικράς Ασίας 75, Αθήνα

Ο Χίτλερ ξυπνά στη σύγχρονη εποχή, αναδεικνύεται σε διασημότητα και εισέρχεται και πάλι και στον πολιτικό στίβο. Η ταινία είναι μια μεταφορά του σατιρικού μυθιστορήματος του συγγραφέα Τίμουρ Φέρμες.