Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου στην Καλλιθέα

Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας Κρέμου 123, Καλλιθέα

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας και η Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου από τη Δευτέρα 19 Μαρτίου έως και τη Δευτέρα 2 Απριλίου 2018 παρέα με τα δημοτικά σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς της περιοχής της Καλλιθέας.

Συναυλία με το κουαρτέτο εγχόρδων Lux του Μάνστεστερ

Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων Αθανάσιος Τριγώνης Γαριβάλδη 8, Τρίκαλα

Συναυλία με το κουαρτέτο εγχόρδων Lux του Μάνστεστερ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων «Αθανάσιος Τριγώνης» στην αίθουσα « Δημήτρης Καβράκος» και ώρα 8 μ.μ. με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Event Series Η τρελή του Σαγιό

Η τρελή του Σαγιό

Δημοτικό Θέατρο Πεύκης Χρυσοστόμου Σμύρνης & Ρήγα Φεραίου, Πεύκη

Η Τρελή του Σαγιό του Jean Giraudoux - Η Ωρελί, η τρελή του Σαγιό, ενσάρκωση της ανεπιτήδευτης, ρομαντικής και αλαφροΐσκιωτης φύσης, μαθαίνει το σχέδιο μιας ομάδας κυνικών επιχειρηματιών, που σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν το υπέδαφος του Παρισιού με στόχο να πλουτίσουν από το πετρέλαιο που φημολογείται ότι κρύβεται σε αυτό. Η Ωρελί κινητοποιεί όλους τους φίλους της, που, όπως κι εκείνη, αντιστέκονται στην εξουσία του χρήματος, και στήνει μια παγίδα στους εχθρούς της, μέσα στην οποία τους οδηγεί και τους καταστρέφει, καθώς αυτοί είναι τυφλωμένοι από την απληστία τους.

Ταγκό μ’ ένα ξένο

Θέατρο Ξυλοτεχνία Παρασκευοπούλου & Κ. Παλαμά, Περιστέρι

Ταγκό μ’ ένα ξένο - Σε μια παραπαίουσα κοινωνία, το κυνήγι της επιβίωσης, οι ανέσεις και ο πλούτος των ισχυρών καταλήγουν εννίοτε στο ίδιο αποτέλεσμα. Ας προσπαθήσουμε να επαναπροσδιορίσουμε τη ζωή μας.